Sudoku - nagyon nehéz

Gratulálunk!
Nyertél!
Teljesítés ideje:
Lépj be, hogy eredményeidet elmenthessük
Sudoku - nagyon nehéz

A sudoku táblába a játékos által beírt számok zölddel jelennek meg, de egy adott állásnál még több szám is lehet jó egy mezőbe. Ha az adott pillanatban egy szám hibás lenne, akkor az piros színnel jelenik meg. Egy korábban beírt szám azonban a későbbiekben még - az utóbb beírt számok miatt lehet rossz -, ilyenkor utólag már nem változik át a színe, a játékosnak kell megkeresnie, hogy korábban hol hibázott.
A nagyon nehéz sudoku játékot azoknak ajánljuk akik már mesterei a játéknak és komoly kihívást keresnek. Ezen a nehézségi szinten mindössze 26 számot adunk meg a játék kezdetekor. Itt már magas színvonalú, összetett vizsgálatra van szükség a megfelelő számok megtalálásához és rendszeresen előfordul, hogy egy adott állásnál még több szám is jó lenne egy mezőbe és csak később derül ki, hogy melyik a valóban odavaló. A sudoku játék célja, hogy a 9x9-es mezőbe úgy írjuk be a számokat egytől kilencig, hogy minden sorban és minden oszlopban egy szám csak egyszer szerepelhet, odafigyelve arra is, hogy a kisebb 9 mezős zónákban szintén minden szám csak egyszer szerepelhet.
sudoku nagyon nehézA sudoku táblában a könnyű nehézségi szinten a játék kezdetekor 24-25 előre megadott szám szerepel. Ez kerekítve a teljes tábla 30%-nak felel meg.

A sudoku.hu cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Rendben