Sudoku - nehéz

Gratulálunk!
Nyertél!
Teljesítés ideje:
Lépj be, hogy eredményeidet elmenthessük
Sudoku - nehéz

A sudoku táblába a játékos által beírt számok zölddel jelennek meg, de egy adott állásnál még több szám is lehet jó egy mezőbe. Ha az adott pillanatban egy szám hibás lenne, akkor az piros színnel jelenik meg. Egy korábban beírt szám azonban a későbbiekben még - az utóbb beírt számok miatt lehet rossz -, ilyenkor utólag már nem változik át a színe, a játékosnak kell megkeresnie, hogy korábban hol hibázott.
A nehéz sudoku játékot azoknak ajánljuk akik már sok játékon túl vannak és nem ijednek meg egy komolyabb fejtörőtől. A sudoku kockában ezen a nehézségi szinten 31 számot adunk meg. Itt már alaposan meg kell vizsgálni a táblát és sokszor több lehetőség is jónak tűnik az adott állásnál amelyeknél csak később derül majd ki, hogy melyik is a valóban jó választás. A sudoku játék célja, hogy a 9x9-es mezőbe úgy írjuk be a számokat egytől kilencig, hogy minden sorban és minden oszlopban egy szám csak egyszer szerepelhet, odafigyelve arra is, hogy a kisebb 9 mezős zónákban szintén minden szám csak egyszer szerepelhet.
sudoku nehézA sudoku táblában a könnyű nehézségi szinten a játék kezdetekor 45-46 előre megadott szám szerepel. Ez kerekítve a teljes tábla 70%-nak felel meg. Normál szinten 37-38, nehéz szinten 30-31 és a nagyon nehéz szinten pedig 24-25 szám van előre beírva a táblába kezdéskor.

A sudoku.hu cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Rendben